Nieuwe collectie Stanley Stella herfst / winter 2020

Zoals we inmiddels gewent zijn komt Stanley Stella ook bij deze nieuwe collectie met een flink aantal nieuwe kleuren. De kleuren die op het eerste oog enorm opvallen zijn de Tie-Dye kleuren. De kleuren worden individueel met de hand geverfd en dat zorgt er dan ook voor dat er geen twee dezelfde producten zijn.

Let er bij je keuze voor dit product op, dat dit seizoenskleuren zijn. Seizoenskleuren blijven 1,5 jaar in de collectie.

Creator TIE-DYE

Firer TIE-DYE

Stanley Stella Natural Raw

De kleuren die misschien niet zo snel opvallen, maar daardoor niet minder bijzonder zijn, zijn de natural raw kleuren. Deze stof is onbehandeld en hierdoor hebben de stoffen nog de originele kleur van het katoen. Je ziet zelfs nog de gekleurde stipje van de originele katoenplant. Als je echt een statement wil maken en je wil textiel met een minimale impact op het milieu dan is deze kleur de perfecte kleur voor jou.

De kleur natural raw is onder andere leverbaar in deze varianten:


STANLEY/STELLA Autumn Winter 2020 Collection

Wil je meer over dit prachtige duurzame kledingmerk te weten komen? Neem contact met ons op en we geven je graag een presentatie.

- Team We Produce -

Garment dyed

Hou je ook van Garment dyed? Met AW20 komt Garment Dyed Aged eraan, een techniek voor een nog sterker bleekeffect. Onze Garment Dyed- en Garment Dyed Aged-kledingstukken zijn donkerder aan de naden, hebben een trendy afgebleekte look en krijgen daardoor een prachtige vintage uitstraling

Nieuwe producten Stanley Stella

Natuurlijk zijn er niet alleen kleuren toegevoegd aan de collectie van Stanley Stella, maar er zijn ook een 8-tal nieuwe producten.Stanley Stella Fuser

Stanley Stella Blaster

Cruiser en Creator kleur Wooden Heather

Stanley Stella Getter

Update Stanley Stella Fringer

Stanley/Stella behoort tot de duurzaamste merken ter wereld

- Textileexchange.org (2019) -