• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Stropdassen bedrukken

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Een stropdas staat sinds jaar en dag bekend als een accessoire met klasse. Met een goed gekozen stropdas maak je een pak helemaal compleet. Door de vele kleuren en patronen geven ze je alle ruimte om een unieke look te creëren. Hetzelfde pak krijgt immers een geheel andere uitstraling met een andere das. Wil je een stropdas bedrukken, bijvoorbeeld voor je bedrijf, studentenvereniging of evenement? Dan helpen we je bij We Produce graag verder. Bekijk ons aanbod stropdassen en vind de gewenste das in ons assortiment. 


Gepersonaliseerde stropdassen

Stropdassen bedrukken is bij We Produce heel eenvoudig. Door onze ervaring en zorgvuldigheid zijn we in staat om jouw stropdassen geheel naar wens professioneel te bedrukken. Zo geef je niet alleen een professionele en zakelijke uitstraling aan jezelf, maar ook aan je organisatie. Bij het bedrukken van een stropdas heb je We Produce de touwtjes volledig in handen. Je kiest zelf waar je de bedrukking wilt plaatsen en om wat voor bedrukking het moet gaan. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan een bepaalde tekst of een logo.


Verschillende soorten stropdassen

De ene das is de andere niet. Er zijn verschillende soorten dassen op de markt die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een stropdas met een lichte satijnglans. Een dergelijke das biedt een luxueuze en kwalitatieve uitstraling, waardoor het je outfit direct een professionele uitstraling geeft. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een stropdas zonder satijnglans. Andere opties zijn een zogeheten short tie (een korte stropdas), een stropdas met strepen óf een bow tie (een strikje). Zo'n bow tie vind je bij We Produce in verschillende varianten, bijvoorbeeld met een satijnglans of in een robuuste jeans stof. Wat voor das je ook zoekt: bij We Produce slaag je ongetwijfeld.


Stropdassen bedrukken: zo doen we dat

Wil je stropdassen bedrukken, dan helpen we je daar graag verder mee. We beschikken over onze eigen productiehal en experts, die je graag van persoonlijk advies voorzien. Daar rekenen we uiteraard geen kosten voor. Ons ruime aanbod aan producten zorgt ervoor dat vele klanten ons telkens weer weten te vinden. We bieden gratis levering aan in Nederland voor orders vanaf € 250,-.

Los van onze kwalitatieve producten geloven we vooral in de kracht van gemak. Niemand staat te wachten op een ingewikkeld proces voor het bedrukken van stropdassen. Daarom hebben we het gehele proces van het kiezen tot het personaliseren en bestellen van stropdassen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Stropdassen bedrukken doe je bij We Produce dan ook in slechts 3 stappen!


Stap 1: kiezen en hoeveelheid

Je begint met het kiezen van een stropdas die je wilt personaliseren. Je selecteert deze en vervolgens kies je de hoeveelheid per maat. Houd er rekening mee dat veel stopdassen één maat hebben. Dat komt omdat je de maat kunt veranderen door de stropdas naar wens te knopen. Alles in orde? Dan kun je door naar de volgende stap!


Stap 2: personaliseren voorzijde

Nu is het tijd om de voorzijde te personaliseren. Je eigen inbreng plaats je aan de boven- of onderkant van de voorzijde van de (strop)das. Bij een stropdas is het in de meeste gevallen niet mogelijk om de achterzijde te personaliseren.


Stap 3: bestellen maar

Je bent alweer aangekomen bij de laatste stap! Je ziet wat de totaalprijs wordt en krijgt de gelegenheid om je bestelling nog eens na te lopen. Nog niet helemaal tevreden? Ga dan terug naar een van de eerder doorlopen stappen. Alles helemaal in orde? Dan kun je het product of de producten in je winkelmandje plaatsen en aldaar de bestelling afronden.


Contact opnemen met We Produce

Kom je er niet helemaal uit tijdens het personaliseren of heb je een vraag over een van onze stropdassen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 040 – 30 400 47 of mail je vraag naar info@weproduce.nl. We helpen je graag aan de perfect gepersonaliseerde stropdas.