• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Softshell jassen borduren

Sorteren op

Een jas van softshell materiaal is een veelzijdige en moderne aanvulling op iedere garderobe. Het materiaal ademt, waardoor de jas licht, luchtig en comfortabel draagt. Tegelijkertijd is dit type jas waterafstotend door de gebruikte dichte weving. In combinatie met een geborduurd logo zet je de jas eenvoudig in voor promotiedoeleinden. Bekijk ons ruime aanbod aan softshell jassen en borduur de door jou gekozen favoriet.


Softshell jas borduren zoals jij het wilt

Een softshell jas borduren is een vak apart. De dichte weving van dit type jas maakt het namelijk niet gemakkelijk om een duurzame personalisatie aan te brengen. Gelukkig hebben we bij We Produce de juiste apparatuur in huis om de door jou gekozen softshell jas helemaal naar wens te borduren. Je plaatst jouw logo, tekst of andersoortige ontwerp op de voorzijde, achterzijde en/of mouwen.


Verschillende soorten softshell jassen laten borduren

In ons assortiment vind je een ruime selectie aan kwalitatieve jassen, die je geheel naar wens kunt personaliseren. Zo vind je scherp geprijsde promo jackets in verschillende kleuren en maten én voor zowel vrouwen als mannen. Ook bieden we premium softshell jassen aan en vind je bij ons verschillende soorten softshell veiligheidsjassen. Wat betreft dat laatste vind je bij We Produce bijvoorbeeld jassen die voldoen aan de richtlijnen van de Rijkswaterstaat (RWS).


Softshell jassen borduren in 5 stappen

Je wilt softshell jassen laten borduren maar hebt geen zin in ingewikkelde en langdurige processen? Dat snappen we bij We Produce maar al te goed. Wij maken het laten borduren van jouw gewenste jas zo gemakkelijk mogelijk. Kom je er even niet uit? Bel ons gerust op 040 30 400 47 of stuur een mailtje naar info@weproduce.nl. En een kleine bonustip: maak een account aan om in de toekomst nóg gemakkelijker bestellingen te plaatsen.


Stap 1: Maat en hoeveelheid

Heb je een jas gevonden die je wilt laten borduren, kies dan het aantal jassen per maat. Bij We Produce kies je uit een veelheid aan maten, zodat de juiste maten er altijd tussen zitten.


Stap 2: Voorzijde personaliseren

Nu kan je de voorzijde gaan personaliseren. Dit doe je door de plek van de illustratie uit te kiezen en vervolgens voor een techniek te kiezen. Je kiest vaak tussen borduren en 3D borduren. Uiteraard kan je de voorzijde van de softshell jas ook vrij van borduursels houden.


Stap 3: Achterzijde personaliseren

Ook op de achterzijde van de jas kies je een of meerdere locaties voor een borduursel. Deze stap laat zich sterk vergelijken met de vorige. Ook kan je deze stap overslaan.


Stap 4: Mouwen personaliseren

Nóg een extra mogelijkheid om jouw softshell jas(sen) te personaliseren! Bij deze stap plaats je desgewenst een illustratie op de mouwen van de jas. Liever niet? Sla deze stap dan over.


Stap 5: Bestellen maar!

Je hebt nu een jas die precies aan jouw wensen voldoet. Voeg de jas(sen) toe aan je winkelwagen en ga over tot het volgen van het bestelproces. Na ontvangst van jouw order gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Softshell jassen borduren wordt zo wel heel gemakkelijk.

Softshelljassen borduren wordt zo wel héél gemakkelijk.


Vragen? Neem dan contact met ons op

Wil je meer weten het laten borduren van jouw favoriete softshell jas? Neem gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47. Je kan je vraag ook mailen naar info@weproduce.nl. We helpen je graag met alles en geven je ook graag persoonlijk advies!