• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Broeken borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Broeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en stoffen. Denk hierbij aan een lange of korte broek, een sportbroek, joggingbroek, of werkbroek. Daarom is het zo'n gek idee nog niet om van jouw broek iets unieks te maken. Bij We Produce is het mogelijk om je broeken te laten borduren met je eigen naam, een logo, afbeelding of tekst.


Je bedrijf promoten met een gepersonaliseerde broek

Een geborduurde broek met jouw bedrijfsnaam of logo is een uitstekende mogelijkheid om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Alleen al de bedrijfsnaam op de broeken borduren van jouw team van medewerkers levert meer bekendheid op. Een logo op broeken laten borduren, draagt ook bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf.

Diverse soorten broeken bij We Produce

We Produce heeft allerlei soorten broeken in het assortiment. Ze zijn gemaakt van verschillende stoffen zoals katoen, elastaan, nylon, acryl en polyester. Deze stoffen lenen zich er prima voor om ze te voorzien van een persoonlijk tintje.

Broeken borduren, zo eenvoudig is het

We Produce maakt broeken laten borduren heel eenvoudig. We begrijpen tenslotte maar al te goed dat je geen zin hebt in een ingewikkeld en tijdrovend proces. In een paar stappen creëer jij dus jouw unieke broek. Heb je vragen tijdens het personaliseren? Bel ons gerust op 040 – 30 400 47 of mail je vraag naar info@weproduce.nl.

Stap 1: kies de maat en het aantal broeken dat je wilt hebben

Als je een broek hebt gevonden die je wilt laten borduren, geef je aan hoeveel broeken je wilt bestellen en welke maat je wilt hebben. Het is ook mogelijk om verschillende maten te bestellen.

Stap 2: voorkant personaliseren

Als je de voorkant wilt personaliseren, kies je het gewenste formaat en de plek waar de afbeelding of tekst moet komen. Daarna geef je de techniek aan. In dit geval borduren en kies je de kleur van je borduursel. Het is natuurlijk ook een optie om de voorkant niet te personaliseren.

Stap 3: achterkant personaliseren

Dit gaat precies hetzelfde als in stap 2. Ook is het, net als bij de voorkant, mogelijk om deze stap over te slaan.

Stap 4: zijkant personaliseren

Je hebt ook nog de mogelijkheid om een illustratie aan de zijkant van de broek te plaatsen. Als je dat niet nodig vindt, sla je ook deze stap over.

Stap 5: bestelling plaatsen

Oké, je persoonlijk ontwerp is klaar. Het is tijd om je bestelling te plaatsen. Zodra we deze hebben ontvangen, gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag. Bestel je voor meer dan € 250,- aan kleding? Dan bezorgen we je kleding in Nederland helemaal gratis bij je thuis

Neem contact op

Wil je nog meer weten over broeken borduren? Bel ons gerust op 040 – 30 400 47 of mail naar info@weproduce.nl. We helpen je graag verder.