• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Polo borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Bij We Produce laat je heel eenvoudig polo’s voorzien van jouw bedrijfsslogan of -logo. Gepersonaliseerde polo’s zijn een goede manier om je bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Ook kun je je gepersonaliseerde polo’s weggeven in een prijsvraag of aan het einde van het evenement. We kunnen de polo’s op verschillende manieren voor je personaliseren. Bekijk hieronder ons aanbod.


Gepersonaliseerde polo

Een polo is zowel in het dagelijks leven als bij een nette gelegenheid te dragen. Maak je polo persoonlijk door je bedrijfsnaam of -logo toe te voegen. Zo draag je een mooie polo én maak je tegelijkertijd reclame voor je bedrijf; een win-winsituatie dus. Vanaf € 250,- betaal je bovendien geen verzendkosten!


Polo met logo of bedrijfsnaam

Met een gepersonaliseerde polo breng je jouw bedrijf eenvoudig onder de aandacht bij het publiek. Maak een keuze uit onze verschillende kleuren en materialen en ontwerp je polo geheel naar eigen smaak. Bij We Produce heb je de mogelijkheid een mockup toe te voegen aan je bestelling. Hiermee kunnen we je ontwerp precies maken zoals jij dat wil. Via de keuzehulp kan je precies de kosten van de verschillende type bedrukkingen bepalen. Tevens zie je daar ook de voor- en nadelen van de verschillende druktechnieken. Wanneer je een bestelling invoert via onze site, zie je direct de exacte kosten voor je bestelling.


Hoe laat ik mijn polo borduren?

Door simpelweg alle vijf de onderstaande stappen te volgen, ontvang je zo snel mogelijk een gepersonaliseerde polo. Let erop: ben je al klant bij ons? Log dan eerst in. Ben je nog geen klant? Maak dan een account aan na stap 5. Kom je er tijdens het doorlopen van de stappen niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl.


Stap 1: kies hoeveel polo’s je wilt hebben

Nadat je de kleur en het materiaal hebt gekozen, is het tijd om in te vullen hoeveel polo’s je wilt bestellen. Per maat kun je aangeven hoeveel polo’s je graag wilt hebben.


Stap 2: personaliseren aan de voorzijde

Geef aan hoe groot het borduurwerk moet worden. Kies ook op welke plek op de polo je iets wilt plaatsen. Wil je geen personalisatie aan de voorkant, maar aan de achterkant? Ga dan door naar de volgende stap.


Stap 3: achterkant personaliseren

Je kunt ook de achterkant van de polo laten borduren. Laat zoveel mogelijk mensen kennismaken met je bedrijf door zowel de voor- als achterzijde te laten borduren. Kies waar je het borduurwerk wilt hebben en in welke kleur.


Stap 4: mouw personaliseren

Naast de voor- en achterkant kunnen we de mouwen voorzien van een borduursel. Selecteer bij deze stap of je op de linker- of rechtermouw een logo of bedrijfsnaam wilt laten borduren. Wil je dit niet? Sla deze stap dan over.


Stap 5: bestellen

Controleer of alles goed in het winkelmandje staat en ga verder met bestellen. Voldoe de betaling volgens de gekozen betaalwijze. Zodra we je betaling ontvangen hebben, ontvang je een bevestigingsmail en gaan we aan de slag met je bestelling. Je items leveren we op het door jou opgegeven adres.


Polo’s bedrukken in plaats van borduren

Bij We Produce gebruiken we verschillende technieken om een tekst of logo op een kledingstuk te krijgen. Naast het borduren kunnen we je polo bedrukken. Heb je snel je bestelling nodig? Overleg dan met ons over de snelste optie. Bij het bedrukken van de polo’s is het ook mogelijk om zelf de kleur van de polo en het materiaal te kiezen dat jij fijn vindt. We laten altijd op tijd weten wanneer we de bestelling bij jou thuis bezorgen.


Andere items laten borduren

Naast het borduren van polo's, borduren we bij We Produce ook de volgende items:


Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het laten borduren of bedrukken van polo’s? Neem gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl. Via onze keuzehulp zie je precies welke kosten je kunt verwachten.