• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Ondergoed bedrukken

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Ondergoed bedrukken, dat doe je bij We Produce. Via onze website bedruk je verschillende soorten ondergoed. Denk bijvoorbeeld aan boxershorts, slips, strings, crop tops of beha's. Je bedrukt het ondergoed met de naam of het logo van bijvoorbeeld je vriendengroep, sportclub, vereniging of bedrijf. Het ondergoed dat We Produce bedrukt, is afkomstig van toplabels, zoals SPIRO, Tambo en All Sport. Zo weet je zeker dat het lekker zit. Bekijk ons ruime aanbod online en vind jouw favoriet.


Ondergoed personaliseren op jouw manier

Kledingstukken personaliseren: juist daar zijn we bij We Produce zo goed in. Bij ons kun je dus met een gerust hart ondergoed laten bedrukken. Via de personalisatiemogelijkheden die We Produce aanbiedt via de website, zorg jij voor custom ondergoed precies zoals jij dat wil.

We Produce begrijpt dat het bedrukken van ondergoed een specialistische taak is. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de bedrukking goed blijft zitten bij rekbare stoffen. Als je wilt voorkomen dat er op korte termijn nog maar weinig over is van de bedrukking op je ondergoed, dan maak je met We Produce de juiste keuze.


Verschillende soorten ondergoed laten bedrukken

Wil je ondergoed laten bedrukken, dan vind je binnen de ruime collectie aan basismodellen ondergoed van We Produce vast je weg. Zo vind je er verschillende boxershorts en thermo-ondergoed terug, die je helemaal naar wens laat bedrukken. Voor dames vind je er ook slips, strings, crop tops en sport beha's. Al het ondergoed vind je in verschillende maten en materialen.


Ondergoed bedrukken in 4 stappen

Wil je ondergoed bedrukken, maar heb je geen zin in langdurige en ingewikkelde processen? Snappen we! Daarom personaliseer je bij We Produce jouw onderbroeken gemakkelijk en snel. In slechts 4 simpele stappen creëer je geheel online jouw nieuwe en persoonlijke ondergoed. Wanneer je er even niet uitkomt, neem dan gerust contact op met We Produce via 040 – 30 400 47 of chat met ons. Stuur je liever een mailtje, dan bereik je ons via info@weproduce.nl.


Stap 1: Maat en hoeveelheid

Het personalisatieproces begint bij het uitkiezen van ondergoed dat je wilt voorzien van een bedrukking. Heb je dat eenmaal gedaan, dan kies je hoeveel stuks van welke maten je wilt bestellen. Welke maten er precies beschikbaar zijn, verschilt per ondergoed. Over het algemeen lopen de maten van XS tot XXL.


Stap 2: Personaliseren voorzijde

Nu is het tijd om de voorzijde van het ondergoed te personaliseren. Je kiest zelf de plek aan de voorkant waarop je de personalisatie wilt aanbrengen. Ook kies je zelf hoe groot de personalisatie moet worden. Heb je eenmaal de plek geselecteerd, dan kies je de gewenste techniek waarmee de bedrukking wordt aangebracht door We Produce. Kies bijvoorbeeld voor foliedruk of digitransfers. Vervolgens upload je het bestand met bijvoorbeeld je logo of een afbeelding. Uiteraard kan je deze tweede stap ook in zijn geheel overslaan.


Stap 3: Personaliseren achterzijde

Op naar de achterkant! Het personalisatieproces van de achterzijde werkt eigenlijk precies hetzelfde als die van de voorzijde. Je kiest de precieze locatie en grootte van je bedrukking, selecteert een drukmethode, uploadt een bestand en vervolgt het proces. Ook deze stap mag je natuurlijk overslaan.


Stap 4: Bestellen maar!

Je hebt alle stappen voor de personalisatie gevolgd. Het resultaat? Ondergoed dat perfect aansluit op jouw wensen! Voeg je nieuwe ondergoed toe aan je winkelmandje en vervolg daar het bestelproces. Wanneer we jouw bestelling in goede orde hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag.


Contact opnemen

Heb je een vraag over een van onze ondergoedsoorten of wil je meer weten over de levering van jouw bestelling? Neem gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47. Je kan je vraag ook mailen naar info@weproduce.nl. We helpen je graag met alles en geven je ook graag persoonlijk advies!