• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Gilets borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Een gilet is naast een pantalon en een colbert het derde kledingstuk van een driedelig pak. Maar ook voor een unieke casual outfit zonder pak zit je met een gilet goed. Het betreft dus een veelzijdig kledingstuk dat zich goed laat combineren met verschillende andere kledingstukken. Met een gepersonaliseerd gilet promoot je jouw bedrijf zonder al te veel moeite. Gilets borduren is dus helemaal niet zo'n slecht idee. Bekijk ons ruime aanbod gilets en personaliseer ze precies zoals jij dat wil.


Gepersonaliseerde gilets

Laat je gilets borduren bij We Produce, dan gebruik je het kledingstuk om de eenheid van jouw vereniging, restaurant, hotel of andersoortige organisatie te laten zien. Je plaatst met de online personalisatietool bijvoorbeeld een logo of illustratie op de gilets. Gemakkelijk gedaan en snel bezorgd.

Verschillende soorten gilets laten borduren

Het ene gilet is het andere niet. Bij We Produce laat je verschillende soorten gilets borduren. Zo vind je gilets voor zowel mannen als vrouwen en zitten er verschillen in de gebruikte stoffen en wevingen. Kies bijvoorbeeld voor een gilet met visgraattextuur of voor een mooie effen variant.

Gilets laten borduren in 4 stappen

Wil je gilets borduren, dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld en tijdrovend proces. We Produce begrijpt dat als geen ander. Onze personalisatietool is daarom ingericht op maximaal gebruiksgemak. Het is hierdoor niet nodig om verstand te hebben van het bedrukken of borduren van kleding. Je volgt simpelweg de stappen om gilets te laten borduren die precies aan jouw wensen voldoen.

We raden aan om een account aan te maken op onze website, zodat je toekomstige bestellingen voortaan nóg gemakkelijker plaatst. Kom je er op een zeker moment niet uit? We Produce helpt je graag. Bel ons op 040 30 400 47 of contacteer ons via info@weproduce.nl.

Stap 1: maat en hoeveelheid

Op de website van We Produce navigeer je door verschillende personaliseerbare gilets. Heb je een gilet gevonden dat je aanspreekt, dan kies je per maat hoeveel stuks je wilt afnemen. Zo kies je bijvoorbeeld 10 gilets in maat S en 15 gilets in maat M. Je hoeft deze gilets niet allemaal afzonderlijk te personaliseren. Dat scheelt weer.

Stap 2: personaliseren voorzijde

Nu is het tijd om de voorzijde van het gilet te personaliseren. Je kiest zelf waar je de personalisaties plaatst. Bij veel gilets kies je tussen de linker- en rechterborst en de linker- en rechterzak. Heb je de eerste plek gekozen, dan kies je voor borduren en krijg je de mogelijkheid een bestand te uploaden. Wanneer je dat gedaan hebt ga je door naar de volgende stap. Je slaat elke stap desgewenst ook over.

Stap 3: personaliseren achterzijde

Het personaliseren van de achterzijde werkt hetzelfde als het personaliseren van de voorzijde. Je kiest een plek, kiest voor borduren, uploadt een bestand en gaat weer door. Ook deze stap sla je desgewenst over, wanneer je de achterzijde niet van een personalisatie wilt voorzien.

Stap 4: overzicht en bestellen maar

Jouw gilets helemaal naar wens gepersonaliseerd? Je krijgt een overzicht te zien van jouw producten. Alles correct? Dan verplaats je de producten naar je winkelwagen. Daar rond je het bestelproces af. Wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag om je bestelling in orde te maken.

Contact opnemen met We Produce

Wil je gilets laten borduren en heb je hulp nodig tijdens het personalisatieproces? Of zit je met andere vragen? We Produce staat klaar om jou te helpen en van advies te voorzien. Contact opnemen doe je via 040 30 400 47 of door te mailen naar info@weproduce.nl. Je ontvangt persoonlijk advies van een van onze experts.