• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Sjaals borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Met een geborduurde sjaal laat je je werknemers weten dat je ze waardeert! Onze sjaals zijn lekker warm en van topkwaliteit, waardoor iedereen ze graag ontvangt. Je kunt ze kopen als origineel cadeau voor je personeel of als onderdeel van een complete outfit. Ze zullen hoe dan ook in de smaak vallen. Bekijk ons aanbod sjaals en laat de gewenste sjaal borduren door We Produce.

Sjaals met borduursel zijn een uitstekende investering

Als je sjaals laat borduren, geef je je werknemers een blijk van waardering. En werknemers die zich gewaardeerd voelen, leveren beter werk. Door sjaals te borduren met het logo van je bedrijf, maak je ook op de meest goedkope manier reclame. Bij We Produce heb je de keuze uit diverse modellen, merken en kleuren. Welke sjaals ga jij aan je werknemers schenken?

Sjaal borduren? Dat doe je in enkele eenvoudig stappen

Sjaals laten borduren is veel makkelijker dan je denkt. Geen gedoe, je dient alleen maar enkele simpele stappen op te volgen. Bovendien neemt het slechts enkele minuten in beslag. We doorlopen het stappenplan hieronder. Indien je toch nog vragen hebt, zijn we bereikbaar via telefoon: 040 – 30 400 47 of e-mail: info@weproduce.nl.

Stap 1: kies het aantal sjaals

De eerste stap om een sjaal te laten borduren bestaat uit het kiezen van de sjaal. Bekijk het assortiment en kies je favoriete kleur, merk, model en materiaal. Vervolgens kun je via ons programma invullen hoeveel sjaals je wilt bestellen.

Stap 2: bepaal de plaats van het borduurwerk

Nu is het tijd om te bepalen wat je op de sjaal wilt laten borduren en waar het borduurwerk moet staan. Je kan zowel op de voor- als achterkant iets laten plaatsen.

Stap 3: plaats je bestelling

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en we je betaling hebben ontvangen, gaan we je sjaals borduren. Je krijgt eerst een bevestigingsmail van ons. Vervolgens leveren we je bestelde product zo snel mogelijk op naar het adres dat je hebt opgegeven.

Andere kleding laten borduren

Wil naast sjaals andere items laten borduren? Dan zit je ook goed bij We Produce. Naast sjaals borduren, kun je bij ons namelijk ook jassen borduren en nog veel meer. Dit zijn enkele items die je bij We Produce kunt laten borduren:

Sjaals laten bedrukken

In plaats van sjaals te borduren, kun je ze ook bedrukken. Het resultaat, de levertijd en de prijs zullen dan verschillend zijn. Wil je weten wat voor jou de beste optie is? Dan kun je gebruikmaken van onze keuzehulp. Daar zie je ook hoeveel een sjaal borduren kost. Handig, want zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Heb je vragen? We Produce helpt je graag!

Wil je een sjaal laten borduren, maar heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via 040 – 30 400 47 of info@weproduce.nl. We beantwoorden graag al je vragen over sjaals laten borduren!