• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Bucket hat borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Een hoed beschermt je tegen de zon door je hoofd koel te houden en je gezicht van schaduw te voorzien. Best functioneel dus, zo'n hoed. Sinds jaar en dag is een hoed echter ook hét item om een fashion statement mee te maken. Het geeft net dat beetje extra aan je outfit. Kies je ervoor om bucket hats te laten borduren, dan ga je voor een extra unieke uitstraling en een persoonlijke twist. Bekijk ons ruime aanbod hoeden en personaliseer jouw favoriet. 


Gepersonaliseerde bucket hats

Denk je aan bucket hats borduren? Dan denk je aan We Produce. In ons ruime aanbod vind je verschillende soorten hoeden, waaronder populaire bucket hats, cowboyhoeden en stijlvolle hoeden voor op het strand. Door hoeden te laten borduren, toon je als individu jouw stijl aan de buitenwereld. Ze tonen de eenheid van bijvoorbeeld je vereniging of vriendengroep of bedrijf.

Bucket hats laten borduren in 4 stappen

Je wilt bucket hats laten voorzien van een borduursel? Maar je hebt geen zin om voor het perfecte resultaat een langdurig en ingewikkeld proces te starten? Gelukkig is dat bij We Produce ook nergens voor nodig. Bij We Produce begrijpen we dat niemand zit te wachten op een tijdrovend proces voor het borduren van hoeden. Je wilt snel een mooi en professioneel resultaat behalen. Onze online personalisatietool is daar volledig op ingericht.

Hieronder vind je stapsgewijs terug hoe het proces in zijn geheel plaatsvindt. We raden aan om een account aan te maken op de website. Zo wordt het proces de volgende keer nóg korter en gemakkelijker. Kom je er even niet uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je belt met een van onze experts op 040 30 400 47 of mailt via info@weproduce.nl.

Stap 1: maat en hoeveelheid

Heb je in ons ruime aanbod aan hoeden een leuk model gevonden? Klik erop en je wordt doorgeleid naar onze personalisatietool. Sommige hoeden zijn in meerdere kleuren beschikbaar, dus kies eerst welke kleur je precies wilt. Vervolgens bepaal je hoeveel stuks van welke maten je wilt afnemen. Je hoeft niet alle maten individueel te personaliseren. Bij hoeden is het vaak extra gemakkelijk, nu er in veel gevallen maar een enkele maat (one size) bestaat.

Stap 2: personaliseren voorkant

De volgende stap is de personalisatie van de voorkant. Afhankelijk van de hoed die je kiest, bepaal je de precieze locatie op de voorkant of kies je de grootte van het te borduren vlak. Na het maken van een keuze kies je voor borduren of 3D-borduren als gewenste techniek. Nu is het tijd om het bestand te uploaden waarin jouw personalisatie te vinden is. In orde? Dan ga je door naar de volgende stap. Uiteraard is het ook mogelijk om de eerste stap over te slaan en de voorkant dus niet van een personalisatie te laten voorzien.

Stap 3: personaliseren achterkant

Het personaliseren van de achterkant werkt eigenlijk precies hetzelfde als het personaliseren van de voorkant. Je kiest een plek of formaat en selecteert borduren of 3D-borduren als techniek. Nu upload je een bestand en ga je door naar de volgende stap. Ook hier is het mogelijk om de gehele stap over te slaan.

Stap 4: overzicht en bestellen maar

Je hebt nu alle stappen voor de personalisatie doorlopen. Dat viel mee, toch? Controleer nog even je bestelling door te checken of de maten, hoeveelheden en borduursels kloppen. Helemaal tevreden? Plaats de items dan in je winkelwagen om vervolgens daar het bestelproces voort te zetten en je bestelling af te rekenen. Na het ontvangen van jouw order gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Contact opnemen met We Produce

Wil je hoeden borduren, maar kom je er op een bepaald moment niet uit? We Produce helpt je graag verder en voorziet je van advies. Je bereikt ons telefonisch via 040 30 400 47 of mailt ons via info@weproduce.nl.