• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Broeken bedrukken

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Bedrukte broeken zijn uiterst geschikt voor veel situaties. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van broeken voor de medewerkers van jouw organisatie, om zo een professionele uitstraling aan klanten te tonen. Ook doen gepersonaliseerde broeken het goed binnen allerlei verschillende soorten (sport)clubs. Wat je ook zoekt en voor welke aangelegenheid dan ook: broeken bedrukken doe je bij We Produce. Bekijk ons ruime aanbod bedrukbare broeken en kies jouw gewenste broek.


Broeken bedrukken naar jouw smaak

We bedrukken de door jou gekozen broek helemaal zoals jij dat voor ogen hebt. Zo bedrukken we ze met elke denkbare tekst of elke denkbare afbeelding. Wat betreft de druktechnieken heb je vaak de keuze uit foliedruk, digi transfers of zeefdruk. De bedrukkingen plaatsen we aan de voor-, achter- en/of zijkant van de broek. Het resultaat is een broek die helemaal aansluit op jouw bedrijf, sportvereniging of elke andere denkbare organisatie of situatie.


Broeken in alle soorten en maten

De ene broek is de andere niet, dat begrijpen we bij We Produce maar al te goed. Daarom bieden we een ruime selectie aan verschillende soorten broeken die personaliseerbaar zijn met een bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan stretchy jeans, sweatpants, zwembroeken en korte broeken. Deze broeken vind je zowel voor mannen en vrouwen als in uniseks varianten. Ook loop je wat betreft maatvoering niet tegen beperkingen aan. We bieden immers veel maten aan - ook voor kinderen. Om hoge kwaliteit van de broeken te garanderen, werken we samen met toplabels zoals Anvil, Burnside, Gildan, Just Hoods, StanleyStella en Result Core.


Broeken bedrukken: zo doen we dat

Niemand zit te wachten op een ingewikkeld proces voor het personaliseren van een broek. Daarom hebben we het bij We Produce heel eenvoudig gemaakt. Na het uitkiezen van een broek die als basis functioneert, maak je de broek in vijf simpele stappen helemaal naar wens. De stappen zijn overzichtelijk vormgegeven en geven jou een ruime mate aan vrijheid.

Vergeet niet voordat je een broek gaat personaliseren in te loggen, zodat het bestelproces voor nu en voor in de toekomst sneller verloopt. Als nieuwe klant maak je gemakkelijk een account aan. Kom je er tijdens het personaliseren een keertje niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Hoe? Door te bellen naar 040 30 400 47 of door een mail te sturen naar info@weproduce.nl.


Stap 1: maatvoering en kwantiteit

Heb je een broek gevonden die je wilt bedrukken? Kies dan het aantal stuks dat je wilt bestellen en kies daarbij direct voor de juiste maatvoering. Meerdere broeken bestellen in verschillende maten? Dat kan uiteraard gewoon.


Stap 2: personaliseren voorzijde

Nu is het tijd om de voorzijde te personaliseren. Dit doe je door een van de posities aan de voorkant te selecteren, waarop je een tekst of illustratie wilt aanbrengen. Vervolgens kies je voor de door jou gewenste techniek voor het aanbrengen ervan. Heb je een techniek gekozen, dan kun je een bestand uploaden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de voorzijde leeg te laten.


Stap 3: personaliseren achterzijde

Deze stap is nagenoeg hetzelfde als de vorige, alleen dan nu aan de achterzijde van de broek. Laat je de achterzijde liever vrij van bedrukkingen? Sla deze stap dan over.


Stap 4: personaliseren zijkant

Ook deze vierde stap laat zich sterk vergelijken met de tweede en derde stap. Ook hier staat het je vrij om de stap over te slaan.


Stap 5: bestellen maar!

Alles in orde? Dan heb je nu een of meerdere broeken die volledig voldoen aan jouw wensen. Je plaatst de broeken in het winkelmandje en kunt vervolgens direct overgaan tot het doorlopen van het bestelproces. Na het ontvangen van jouw bestelling gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag! Broeken bedrukken wordt zo wel héél gemakkelijk.


Vragen? Neem dan contact met ons op

Wil je meer weten over broeken laten bedrukken? Neem gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47. Je kan je vraag ook mailen naar info@weproduce.nl. We helpen je graag met alles en geven je ook graag persoonlijk advies!