• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Hoodie borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Van een warme hoodie in de koude wintermaanden wordt iedereen blij. Verras je personeel daarom met een van onze lekkere hoodies voorzien van jouw bedrijfslogo of -slogan. We hebben hoodies voor mannen, vrouwen en hoodies die unisex zijn. Dit maakt dat ze door zowel het mannelijke als vrouwelijke personeel gedragen kunnen worden. We hebben hoodies in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen.


Gepersonaliseerde hoodies door We Produce

Door je personeel te verrassen met een lekkere warme hoodie, zorg je ervoor dat ze niet alleen lekker warm blijven wanneer het koud is, je maakt ook nog eens heel eenvoudig promotie voor je bedrijf. Wist je dat je voor bestellingen boven de € 250,- geen verzendkosten hoeft te betalen? Selecteer daarom snel de gewenste hoodies en begin daarna met het personaliseren. 

Wanneer je hebt aangegeven waar je de personalisatie graag wilt, kun je een mockup toevoegen aan je bestelling. Zo kunnen we het borduurwerk precies maken zoals jij dat graag wilt. Heb je vragen rondom de kosten voor de verschillende personalisatiemogelijkheden? Bekijk dan eens onze keuzehulp. Ook lees je daar meer over de voor- en nadelen van de verschillende manieren van personaliseren. 


Hoodie laten borduren

Heb je de gewenste hoodies gevonden en ben je klaar om aan de slag te gaan met het personaliseren? Doorloop dan onderstaande stappen om je bestelling te voltooien. Let op: wanneer je al klant bij ons bent is het handig om eerst in te loggen. Heb je nog geen account bij ons? Maak dan na stap 5 een account aan. Kom je er tijdens het personaliseren niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 30 400 47 of stel je vraag via info@weproduce.nl. We helpen je zo snel mogelijk verder.


Stap 1: selecteer het aantal hoodies

Voordat we kunnen beginnen met borduren, moeten we weten hoeveel hoodies je graag gepersonaliseerd wilt hebben. Bij ons kun je per maat het aantal hoodies aangeven die je in die maat wilt ontvangen. Klik op de hoodie om te kijken wat de actuele voorraad is, en welke maten er beschikbaar zijn. Let op de maten kunnen per kleur verschillen.


Stap 2: voorkant personaliseren

Bij de stappen 2, 3 en 4 kies je waar je je borduursel wilt hebben. Wil je je logo of slogan aan de voorkant van de hoodie? Kies dan de positie en het formaat van het borduursel. Wil je de voorkant niet personaliseren, maar juist de achterkant? Ga dan door naar stap 3.


Stap 3: achterkant personaliseren

Bij stap 3 kun je aangeven of je de achterkant wilt laten personaliseren. Wanneer je ervoor kiest zowel de voorkant als de achterkant van de hoodies te personaliseren, zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen je ontwerp kunnen zien en zo kunnen kennismaken met je onderneming. Liever geen personalisatie aan de achterkant? Ga dan door naar stap 4.


Stap 4: mouwen personaliseren

Bij We Produce is het ook mogelijk de mouwen van de gekozen hoodies te laten voorzien van een ontwerp. Je hebt de keuze uit zowel de linker- als de rechtermouw. Wil je geen personalisatie op de mouwen? Ga dan door naar de laatste stap.


Stap 5: bestelproces afronden

Controleer je winkelmandje en ga daarna verder naar het bestelproces. Je kunt de bestelling afronden door te betalen via een van onze mogelijke betaalmethoden. Zodra we je bestelling in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsmail en gaan we aan de slag met het personaliseren van je hoodies.


Liever hoodies laten bedrukken in plaats van borduren?

Wil je liever je hoodies laten bedrukken in plaats van borduren? Dat kan, bij We Produce heb je de keuze uit verschillende soorten methoden om kleding te personaliseren. Heb je je bestelling snel nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen om te overleggen over de snelste optie. Je ontvangt altijd informatie over wanneer je de bestelling kunt verwachten.


Andere items laten borduren

Naast het borduren van hoodies, borduren we bij We Produce ook de volgende items:


Contact opnemen met We Produce

Wil je meer weten over het laten borduren of bedrukken van hoodies of een van onze andere kledingstukken? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl. We helpen je graag verder.