Kleding borduren

Naast het bedrukken van kleding, kun je bij We Produce ook terecht voor het laten borduren van kleding. Voor zowel grote evenementen als kleine feestjes en partijen borduren we onder andere T-shirts, hoodies, vesten en broeken. Wil je je horecapersoneel herkenbaar maken in het restaurant of juist je vriendengroep verrassen met een gepersonaliseerde hoodie? Laat dan de kleding borduren door We Produce. Bekijk ons aanbod borduurbare kleding hieronder en ga direct aan de slag.


Onze te bedrukken kledingstukken

Bedrijfskleding laten borduren

Met mooie, gepersonaliseerde bedrijfskleding maak je niet alleen je personeel heel blij, je verhoogt ook nog eens zonder al te veel moeite je naamsbekendheid. Doordat je personeel goed herkenbaar is en je bedrijfsnaam goed leesbaar is, blijf je hangen in het hoofd van bezoekers en voorbijgangers. Het laten borduren van bedrijfskleding is bij We Produce heel eenvoudig:


1. Selecteer het gewenste items.

2. Voer het aantal items in.

3. Personaliseer indien gewenst de voorkant.

4. Personaliseer indien gewenst de achterkant.

5. Personaliseer indien gewenst de zijkant.

6. Rond je bestelling af.


Kleding borduren is een duurzame keuze

Als je ervoor kiest je kleding te laten borduren in plaats van bedrukken, maak je een duurzame keuze. Een bedrukt kledingitem dat je intensief draagt en daardoor dus veel wast, kan naar verloop van tijd los gaan zitten, vervagen of de bedrukking kan loslaten. Met een geborduurd item is dit niet het geval. Het borduursel gaat namelijk net zo lang mee als het kledingitem zelf.


Kosten kleding laten borduren

De kosten voor het laten borduren van kleding zijn, net als die van het bedrukken van kleding, afhankelijk van het soort kledingitem, het aantal kledingstukken en de hoeveelheid personalisaties. Bekijk de productpagina’s om de basisprijs te zien zonder personalisaties. Wanneer je de gewenste personalisaties hebt toegevoegd, kun je de uiteindelijke prijs zien.


Kleding bedrukken

Naast het borduren van kleding, kun je bij We Produce terecht voor het bedrukken van kleding. Heb je vragen over een van onze items? Neem dan contact met ons op via info@weproduce.nl of bel ons via 040 – 30 400 47.