• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Mutsen borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Wanneer de koude wintermaanden weer voor de deur staan, is er niets lekkerder dan een warme muts. Zeker voor de beroepen waarbij de werkzaamheden vooral buiten plaatsvinden, is een muts een waardevolle en zeer gewaardeerde toevoeging aan de bedrijfskleding. Bij We Produce hebben we verschillende soorten mutsen in ons assortiment, die je van jouw bedrijfsnaam of -logo kunt voorzien. 


Gepersonaliseerde mutsen

Met een gepersonaliseerd kledingstuk zoals een muts, onderscheid je je eenvoudig in de menigte. Presenteer je als groep, team of sportploeg of gebruik hem tijdens een uitje met je collega’s. In ons assortiment hebben we een scala een toplabels voor mannen, vrouwen en kinderen, zoals Atlantis, Brain Waves, StanlleyStella of Tombo.


Het personaliseren van mutsen door middel van borduren

Niemand heeft zin in een lang en moeilijk personalisatieproces. Daarom hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Al binnen 4 stappen personaliseer je jouw gewenste mutsen. Heb je al eens eerder bij ons besteld en heb je een account? Log dan in en vereenvoudig het bestelproces. Ben je een nieuwe klant bij ons? Welkom! We raden je aan om eenvoudig een account aan te maken, zodat je je volgende bestelling sneller kunt afronden. Kom je er tijdens het personaliseren niet helemaal uit of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl. We staan je graag te woord.


1: kies de gewenste hoeveelheid mutsen

Heb je uit ons ruime aanbod de gewenste muts gevonden? Laat ons dan weten hoeveel mutsen je precies wilt laten borduren.


2: muts personaliseren

Nu je hebt aangegeven hoeveel mutsen je graag wilt laten personaliseren, is het tijd om aan te geven waar je de personalisatie precies wilt hebben. Bij stap 2 en 3 dien je de plaats van de personalisatie aan ons door te geven. Vertel ons dus precies waar je je ontwerp wilt hebben en in welk formaat.


3: mutsen bestellen

Nu je het personalisatieproces hebt doorlopen, is het belangrijk dat je je order nog een laatste keer controleert. Klopt alles? Rond dan je bestelling af door te betalen via een van de betaalmethodes. Zodra je betaling goed is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestigingsmail en gaan we aan de slag met het maken van je mutsen.


Materialen mutsen

De mutsen van We Produce zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo is de ene muts gemaakt van acryl, de andere van nylon en weer een andere van polyester of wol. Om je zoektocht naar de perfecte muts gemakkelijker te maken, hebben we filters toegevoegd aan onze website. Filter de zoekresultaten om zo alleen de mutsen te zien die gemaakt zijn van jouw gewenste materiaal.


Contact opnemen met We Produce

Wil je meer weten over het laten bedrukken van een van onze mutsen of kom je er niet helemaal uit met het bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl. We helpen je uiteraard graag verder.