• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Tunieken borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Bij We Produce begrijpen we hoe belangrijk het is om professioneel en verzorgd voor de dag te komen, vooral in sectoren zoals de gezondheidszorg. Een geborduurde tuniek draagt niet alleen bij aan een herkenbare en professionele uitstraling, maar zorgt ook voor een persoonlijke touch. Onze hoogwaardige borduurtechnieken garanderen een duurzame en stijlvolle afwerking. Of het nu gaat om je logo, naam of een speciaal ontwerp, wij helpen je graag. Ontdek onze brede selectie tunieken en ervaar de voordelen van borduren bij We Produce.


Gepersonaliseerde tunieken bij we produce

Bij We Produce personaliseer je de tunieken volledig naar jouw wens. Of je nu kiest voor een bedrijfslogo, een naam of een uniek ontwerp, wij zorgen voor een professionele en duurzame afwerking. Onze tunieken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, maten en kleuren, zodat er altijd eentje aan je wensen voldoet. Dankzij ons geavanceerde borduurproces blijven de kleuren helder en de details scherp, zelfs na veelvuldig wassen. Personaliseer je tuniek en versterk de herkenbaarheid en professionaliteit van je team.


Verschillende soorten tunieken

Bij We Produce bieden we een breed scala aan tunieken om aan ieders behoeften te voldoen. Onze collectie omvat medische tunieken, werktunieken en casual tunieken, elk ontworpen met specifieke functionaliteiten en comfort in gedachten. Medische tunieken zijn gemaakt van ademende en duurzame stoffen, ideaal voor lange diensten. Werktunieken bieden extra zakken en verstevigingen voor dagelijks gebruik. Voor een stijlvolle en comfortabele uitstraling zijn onze casual tunieken perfect. Alle tunieken kunnen gepersonaliseerd worden met borduurwerk, zodat je team altijd professioneel en herkenbaar voor de dag komt.


Tunieken borduren in 4 eenvoudige stappen

Het bestellen van gepersonaliseerde tunieken bij We Produce is heel eenvoudig; je volgt gewoon ons stappenplan. Dankzij ons gebruiksvriendelijke proces stel je al binnen 4 stappen je ideale tunieken samen, voorzien van hoogwaardig borduurwerk dat zowel duurzaam als stijlvol is.


Stap 1: maat en hoeveelheid selecteren

Begin met het kiezen van de juiste maat en het gewenste aantal tunieken. We bieden een breed scala aan maten, zodat elk teamlid comfortabel kan werken. Onze tunieken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor je altijd een passende keuze kunt maken.


Stap 2: voorkant personaliseren

Nu je de maat en hoeveelheid hebt geselecteerd, kun je aan de slag met het personaliseren van de voorkant van de tuniek. Upload je bestand in een van de ondersteunde bestandsformaten of gebruik onze gebruiksvriendelijke ontwerptool om een uniek ontwerp te maken. Selecteer de gewenste positie en afmetingen en klik op bevestigen. Uiteraard is het ook mogelijk de voorkant leeg te laten.


Stap 3: zijkant personaliseren

Nadat je de voorkant van de tuniek hebt gepersonaliseerd, kun je nu de zijkant aanpassen. Deze stap biedt extra mogelijkheden om je tuniek uniek te maken. Dit verhoogt niet alleen de herkenbaarheid, maar ook de professionaliteit van je team. Sla deze stap over indien gewenst.


Stap 4: overzicht en bestellen

Controleer je keuzes in het overzicht om er zeker van te zijn dat alle details correct zijn. Als alles naar wens is, kun je doorgaan met het plaatsen van je bestelling. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering van jouw gepersonaliseerde tunieken.


Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen of speciale wensen? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via e-mail op info@weproduce.nl of bel ons op 040 30 400 47. We adviseren je graag en zorgen ervoor dat je bestelling volledig aan je verwachtingen voldoet. Bij We Produce streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.