• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Trui borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Personaliseer je trui

Met een gepersonaliseerde trui val je op én promoot je je bedrijf zonder al te veel moeite. Bij We Produce bieden we je verschillende mogelijkheden om de gewenste truien te borduren met jouw bedrijfsnaam of -logo. Bekijk ons aanbod truien hieronder en voeg jouw logo of naam toe. 


Trui met logo

Bij We Produce hebben we sweaters in verschillende kleuren, merken, materialen en uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen als katoen, polyester en wol. We zijn trots op de mooie merken die we in ons assortiment hebben. Denk bijvoorbeeld aan American Apparel, B&C, StanleyStella, Tee Jays en Russel. Laat je sweater personaliseren door We Produce en plaats een eigen logo of afbeelding op de trui.


Je trui laten borduren doe je zo

Het personaliseren van onze sweaters is heel gemakkelijk. Je doorloopt simpelweg de onderstaande 5 stappen. Wanneer we je order binnen hebben, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag.

.

Stap 1: kies het aantal truien

Als je de geschikte trui hebt gevonden, begint het personaliseren. Allereerst is het belangrijk om aan te geven hoeveel truien je wil personaliseren en in welke maten je de truien wil ontvangen. Onthoud dat we orders met een orderbedrag boven de € 250,- gratis leveren in heel Nederland.


Stap 2: voorkant personaliseren

Bij We Produce is het mogelijk om verschillende delen van de voorkant personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen je ontwerp op de linkerborst, rechterborst of centraal in het midden te laten borduren. Als je het ontwerp in het midden wil, heb je de keuze uit 30x20 cm en 30x30 cm. Wil je jouw ontwerp liever aan de achterkant? Sla deze stap dan over.


Stap 3: achterkant personaliseren

Heb je ervoor gekozen de voorkant te voorzien van een klein logo? Dan kun je bij We Produce ook de achterkant nog voorzien van een logo. Je hebt de keuze uit 30x40 cm, 30x30 cm, 30x20 cm en 30x10 cm. Wil je de achterkant niet personaliseren, klik dan op ‘geen personalisatie achter’.


Stap 4: mouw personaliseren

Naast de voor- en achterkant kun je de mouwen voorzien van een kleine opdruk. Je hebt de keuze uit een ontwerp van 10x10 cm op zowel de linker- als rechtermouw. Heb je iets meer ruimte nodig? Kies dan voor de 10x20 cm optie. Liever geen personalisatie op de mouw? Ga dan verder naar het overzicht en rond je bestelling af.


Stap 5: overzicht en bestellen

Heb je alle stappen doorlopen? Check dan een laatste keer je bestelling. Hier zie je het aantal truien, de maten en het type personalisatie. Aan de rechterkant zie je hoe we de prijs berekend hebben. Klopt je bestelling? Voeg de order dan toe aan je winkelmand en doorloop het bestelproces. 


Truien bedrukken in plaats van borduren

Naast het borduren van logo’s op je hoody of sweater, kun je ook kiezen voor een van onze andere technieken: zeefdruk, folie druk of transfers. Heb je haast met je bestelling? Dan raden we aan om contact met ons op te nemen. Aan de hand van je design bepalen we dan welke techniek (bedrukken of borduren) het snelste geleverd kan worden. De levertijd van je bestelling communiceren we altijd ruim op tijd. Zo weet je zeker dat je jouw bestelling op tijd in huis hebt.


Andere items laten borduren

Naast het borduren van truien, borduren we bij We Produce ook de volgende items:


Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het laten borduren of bedrukken van truien? Neem dan gerust contact met ons op via 040 - 30 400 47 of stel ons je vraag via info@weproduce.nl. Weet je nog niet precies welke kleuren je wil of wil je meer weten over kosten? Bekijk dan eens onze keuzehulp. Hier zie je precies welke kosten je kunt verwachten bij het samenstellen van jouw order.