• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Blazer borduren

Sorteren op

Wil je je personeel voorzien van mooie, gepersonaliseerde blazers? Bekijk dan ons aanbod blazers en kies jouw favoriete blazer uit. Het mooie van onze kwalitatief hoogwaardige blazers is dat ze zijn aan te passen aan jouw wensen. Zo zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en kun je kiezen uit polyester en de stoffencombinatie polyester, wol en elastaan. Bij We Produce voorzien we blazers van je bedrijfslogo of slogan waarmee je jouw bedrijf en personeel herkenbaar maakt bij het publiek of de gasten.


Gepersonaliseerde blazer

Met een gepersonaliseerde blazer ziet je personeel er altijd netjes en verzorgd uit én zorg je ervoor dat ze herkenbaar zijn voor klanten, bezoekers en voorbijgangers. Voor bestellingen boven de € 250,- betaal je geen verzendkosten! Kies de gewenste blazer en ga aan de slag met het personaliseren.

Door het toevoegen van een mockup aan je bestelling, kunnen we het ontwerp precies maken zoals jij dat graag wilt. Bekijk de keuzehulp om de kosten van de verschillende type bedrukkingen te bepalen. Ook vertellen we je daar meer over de voor- en nadelen van de verschillende manieren van personaliseren. 


Blazer laten borduren bij We Produce

Het personaliseren van blazers is bij We Produce heel eenvoudig. Je doorloopt simpelweg onderstaande stappen. Let op: wanneer je al klant bij ons bent vragen we je eerst in te loggen. Ben je nog geen klant? Maak dan na stap 5 eenvoudig een account aan. Heb je vragen tijdens het personaliseren van je bestelling? Neen dan contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail je vraag naar info@weproduce.nl. We helpen je graag verder.


Stap 1: selecteer het aantal blazers

Wanneer je de gewenste blazer gevonden hebt, is het tijd om het aantal te bepalen. Bij We Produce kun je per maat aangeven hoeveel blazers je graag in die maat wilt hebben.


Stap 2: personaliseer de voorzijde van de blazer

Bij stap 2, 3 en 4 geef je aan waar je je ontwerp wilt hebben. Wil je je ontwerp aan de voorkant? Kies dan de plaatsing en het formaat. Wil je geen personalisatie aan de voorkant? Ga dan door naar de volgende stap.


Stap 3: personaliseer de achterkant van de blazer

Bij deze stap vragen we je aan te geven of je de blazers aan de achterkant wilt personaliseren. Door zowel de voorkant als de achterkant van de blazer van een ontwerp te voorzien zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met je bedrijf. Wil je geen personalisatie aan de achterkant? Sla deze stap dan over.


Stap 4: mouwen personaliseren

Uiteraard is het ook mogelijk de mouwen van de blazers te personaliseren. Selecteer bij deze stap of je de linker- of rechtermouw wilt laten borduren. Wil je geen personalisatie op de mouwen? Ga dan verder naar de laatste stap.


Stap 5: blazers bestellen

Controleer of je alles goed aan je winkelmandje hebt toegevoegd en ga daarna verder met bestellen. Rond de bestelling af door te betalen via een van onze mogelijke betaalmethoden. Wanneer we je betaling goed hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail en gaan we aan de slag met het verwerken van je bestelling.


Blazers laten bedrukken in plaats van borduren

Bij We Produce maken we gebruik van verschillende soorten methoden om kleding te personaliseren. Zo kunnen we naast het borduren van kledingstukken ook items bedrukken. Heeft je bestelling haast? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de snelste optie. We laten je altijd op tijd weten wanneer je de bestelling bij jou thuis kunt verwachten.


Andere items laten borduren

Naast het borduren van blazers, borduren we bij We Produce ook de volgende items:


Neem contact op met We Produce

Heb je vragen over het laten borduren of bedrukken van blazers of een ander kledingstuk? We zijn bereikbaar via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl. We staan je graag te woord.