• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Overhemden bedrukken

Sorteren op

Overhemden bedrukken is een uitstekende manier om een professionele en gepersonaliseerde uitstraling te creëren. Een bedrukt overhemd is niet alleen een teken van verfijning, maar biedt ook een unieke kans om je merk of huisstijl te benadrukken. Of het nu gaat om een subtiel monogram, een bedrijfslogo of een creatief ontwerp, bedrukken voegt een tastbare dimensie toe die verder gaat dan traditionele druktechnieken. Bekijk ons ruime aanbod overhemden en maak jouw favoriet helemaal eigen.


Diverse soorten overhemden bedrukken

In ons aanbod hebben we diverse soorten overhemden en blouses. Zo kies je niet alleen tussen verschillende materialen, zoals katoen of polyester, maar ook uit verschillende merken, grammages en kleuren. Door ons handige filtersysteem tonen we enkel de overhemden en blouses die aan jouw wensen voldoen. Zo voorkom je eindeloos zoeken naar jouw perfecte overhemd.


Overhemden laten bedrukken in 6 stappen

Bij We Produce houden we niet van onnodig moeilijke personalisatietools. Daarom personaliseer je bij ons je gewenste overhemd al binnen 6 eenvoudige stappen. We lichten deze stappen graag aan je toe.


Broeken bedrukken: zo doen we dat

Niemand zit te wachten op een ingewikkeld proces voor het personaliseren van een broek. Daarom hebben we het bij We Produce heel eenvoudig gemaakt. Na het uitkiezen van een broek die als basis functioneert, maak je de broek in vijf simpele stappen helemaal naar wens. De stappen zijn overzichtelijk vormgegeven en geven jou een ruime mate aan vrijheid.

Vergeet niet voordat je een broek gaat personaliseren in te loggen, zodat het bestelproces voor nu en voor in de toekomst sneller verloopt. Als nieuwe klant maak je gemakkelijk een account aan. Kom je er tijdens het personaliseren een keertje niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Hoe? Door te bellen naar 040 30 400 47 of door een mail te sturen naar info@weproduce.nl.


Stap 1: aantal en maat selecteren

Als je het geschikte overhemd gevonden hebt, is het belangrijk aan te geven hoe veel overhemden je per maat nodig hebt. We hebben de overhemden beschikbaar in verschillende maten. Zo zit er dus altijd een overhemd bij dat past.


Stap 2: voorkant personaliseren

Zodra je de gewenste maten hebt geselecteerd, kun je aan de slag met het toevoegen van jouw personalisatie. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een logo, slogan of ander ontwerp. Je kiest allereerst op welke borst je de personalisatie wilt hebben. Vervolgens kies je tussen foliedruk, digi transfers of zeefdruk. Wil je de voorkant leeg houden? Sla deze stap dan over.


Stap 3: kraag personaliseren

Bij We Produce zetten we graag een stap extra. Daarom kun je bij ons ook de kraag van je overhemden of blouses personaliseren. Ook hierbij vragen we je een keuze te maken tussen de rechter- of linkerkant. Heb je liever geen personalisatie op de kraag? Sla deze stap dan gerust over.


Stap 4: rug personaliseren

Uiteraard bieden we ook de optie om de achterkant van een personalisatie te voorzien. Je kiest hierbij tussen verschillende afmetingen, namelijk van 10x10 cm tot 30x40 cm.


Stap 5: mouw personaliseren

Als laatste bieden we je de optie om een van de mouwen te personaliseren.


Stap 6: bestelling controleren

Nu je alle personalisatiestappen hebt doorlopen, is het tijd om je bestelling te controleren en indien akkoord toe te voegen aan je winkelmandje. Om je bestelling te kunnen plaatsen vragen we je een account aan te maken indien je dat nog niet gedaan hebt of om in te loggen met je bestaande account. Nadat we jouw bestelling in goede orde ontvangen hebben, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de gang.


Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag over het personaliseren van overhemden of blouses? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en zorgen voor een schitterend eindresultaat. Telefonisch zijn we bereikbaar via 040 30 400 47, maar je kunt ons natuurlijk ook mailen via info@weproduce.nl.