• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Overalls borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Wil je een overall borduren voor je personeel? Dan zit je goed bij We Produce. Bij ons vind je niet alleen werkkleding van hoogstaande kwaliteit, maar je hebt ook de keuze uit ontzettend veel kleuren, merken en stoffen. Als je werknemers een overall nodig hebben om hun werk uit te voeren, is het slim om ze te laten borduren met je bedrijfsnaam of -logo. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je maakt namelijk goedkope reclame voor je bedrijf én voorziet je werknemers van comfortabele, veilige en mooie werkkleding. Heb je interesse? Bekijk dan alle mooie en kwalitatieve overalls in ons assortiment! 


Gepersonaliseerde werkkleding met logo

Een overall borduren is slim, omdat je zo je bedrijf meer onder de aandacht brengt. Maar dat is niet alles. Door overalls te borduren, verwen je je medewerkers met een comfortabele outfit, waardoor ze meer werk gedaan krijgen. Gepersonaliseerde overalls bevorderen bovendien het saamhorigheidsgevoel. Er zijn dus heel wat redenen om overalls te borduren.


Overall laten borduren

Uiteraard wil je werkoveralls die passen bij je bedrijf. En dat is mogelijk bij We Produce. Want in ons assortiment vind je overalls in diverse kleuren, maten en materialen. Er zijn zelfs fluor overalls met reflecterende strepen. Deze zijn ideaal voor mensen die buiten werken. Ze voldoen aan alle veiligheidsnormen, waardoor je werknemers optimaal beschermd zijn. Wil je graag advies? Neem dan contact op via 040 – 30 400 47 of stuur een mailtje naar info@weproduce.nl.


Overall laten borduren: stappenplan

Overalls laten borduren? Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! Doorloop simpelweg onderstaande stappen.


Stap 1: Duid aan hoeveel overalls je wilt borduren

De allereerste stap voor overalls borduren, is het bepalen van het aantal. Hoeveel werknemers wil je voorzien van een mooie overall? Via het programma duid je eenvoudig aan hoeveel overalls je per maat wilt laten borduren.


Stap 2: voorkant personaliseren

Wil je de voorkant van de overall laten borduren? Bepaal dan de exacte plaats en de maat van het borduurwerk. Sla deze sap over als je enkel de achterkant wilt laten personaliseren.


Stap 3: achterkant personaliseren

Bij deze stap borduur je de achterkant van de overalls. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om enkel de voorkant van de overall te borduren. Weet je het niet zeker? Dan mag je ons altijd om advies vragen.


Stap 4: overalls bestellen

Je hebt nu alle stappen doorlopen om je overall te laten borduren. Het enige dat je nog hoeft te doen is een van de betalingsmogelijkheden selecteren en je betaling afronden. Je krijgt van ons een bevestigingsmail zodra we je bestelling ontvangen hebben. Vervolgens gaan we razendsnel aan de slag met het borduren van de overalls. Als je je bestelling met spoed nodig hebt, neem je contact met ons op om te overleggen over de snelste optie.


Alternatief: overalls laten bedrukken

Bij We Produce laat je niet alleen een overall borduren, maar ook bedrukken is bij ons mogelijk. Het verschil? Een bedrukte overall ziet er net iets anders uit en het duurt iets korter om te maken. Ook zijn er verschillen in de prijs. Als je graag wilt weten wat de beste keuze is, gebruik je hiervoor onze keuzehulp.


Andere werkkleding laten borduren

Bij We Produce kun je niet alleen overalls laten personaliseren. Het is namelijk ook mogelijk om tal van andere werkkleding en vrijetijdskleding te borduren. Dit zijn enkele van de vele opties:


Vragen over overalls borduren? Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen over overalls borduren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 – 30 400 47 of stuur een mailtje naar info@weproduce.nl. Aarzel niet, want we vinden het belangrijk om je te helpen met al je vragen over overalls laten borduren, zodat je zeker de juiste keuze maakt!