• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Badjas borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Niets is lekkerder dan een heerlijk zachte badjas na het douchen of een dagje in de spa. Wat is er dan leuker dan een badjas met je eigen naam of tekst? Bij We Produce laat je een badjas borduren, zoals jij dat wilt. Kies uit onze verschillende soorten, kleuren, maten en materialen badjassen. Zo hebben we badjassen gemaakt van katoen, polyester en in een combinatie van beide stoffen. Bekijk ons ruime aanbod badjassen, kies de gewenste uitvoering en personaliseer hem.

Badjas laten borduren bij We Produce

Met een mooie, geborduurde badjas ben je gemakkelijk te herkennen in bijvoorbeeld een drukke sauna. In ons mooie assortiment hebben we merken als A&R, Funnies, The One Towelling ®, Towel City en Vossen. Ook heb je de keuze uit lange en korte badjassen en badjassen met of zonder capuchon.

Basjassen borduren met bedrijfsnaam of slogan

Uiteraard personaliseer je bij We Produce niet alleen badjassen met een naam, ook bedrijfsnamen en slogans borduren we zonder problemen op de badjassen. Het bestellen begint bij het inloggen met je account of het aanmaken van een nieuw account. Verder bestaat het proces uit 3 stappen, namelijk het selecteren, personaliseren en afrekenen van de gewenste badjassen. Loop je tijdens het bestelproces ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op via 040 – 30 400 47 of stuur ons een mail via info@weproduce.nl. We staan je graag te woord.


1: kies de gewenste badjassen

Heb je de badjas gevonden die precies aan je wensen voldoet? Geef dan aan hoeveel badjassen je precies wilt laten personaliseren. Het is mogelijk om verschillende maten in één order te bestellen.

2: badjas personaliseren

Nu begint het echte werk. Bij stap 2 en 3 vragen we je om de plaats van de personalisatie aan te geven. Je kunt zowel de voor- als achterkant personaliseren.

3: badjassen bestellen

Nu we weten hoeveel badjassen je wilt laten personaliseren en waar de personalisaties moeten komen, is het belangrijk dat je je order nog een keer controleert. Klopt alles? Dan voeg je het product toe aan je winkelmandje.


Combineer je badjas met een mooie gepersonaliseerde handdoek

Naast badjassen borduren we bij We Produce nog veel meer leuke items. Zo kun je bij ons mooie handdoeken laten borduren, maar ook truien, T-shirts, petten en hoodies.

Contact opnemen met We Produce

Wil je meer weten over onze heerlijke badjassen of loop je vast tijdens het personaliseren? Neem dan gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail je vraag naar info@weproduce.nl. We kijken graag met je mee.