StanleyStella AW21 Prepster Club lookbook

Enkele weken geleden hebben we via Instagram al een bericht gepost dat we de nieuwe collection box van StanylStella hebben ontvangen. De kans lijkt ons klein, maar heb je het bericht niet gezien, kan je die hier bekijken. 

Inmiddels zijn ook alle producten van de nieuwe Prepster club via onze website te bestellen. Ben je ook benieuwd naar deze producten, bestel dan een sample of kom langs in onze showroom in Helmond om de volledige nieuwe collectie te kunnen ervaren. 

Wederom zijn we tot over onze oren enthousiast over de nieuwe kleuren die StanleyStella aan de collectie heeft toegevoegd. Wat denk je bijvoorbeeld van Indigo Hush, of van de kleur Jojoba? Op pagina 9 van het nieuwe lookbook zie je een overzicht van alle nieuwe kleuren. Klik hier om direct naar pagina 9 te gaan en check alle nieuwe kleuren.

Prespter

Het eerste product wat opvalt is het product waar de gehele collectie naar vernoemd is, namelijk de Prepster. We hebben enigszins een dubbel gevoel bij de lancering van dit nieuw product. Ja, deze polo ziet er prachtig uit. En de beschikbaarheid van XXS t/m 5XL in bepaalde kleuren maakt deze polo perfect voor bedrijfskleding. Maar de lancering van deze polo zorgt er ook voor dat de Dedicator uit de collectie gaat. Een polo waar velen van onze klanten ook erg enthousiast over waren. Sterker nog, de Dedicator was bij We Produce de bestverkopende polo van 2021 tot dit moment. StanleyStella heeft ons gegarandeerd dat iedereen die nu de Dedicator draagt straks nog positiever zal zijn over deze nieuwe Prepster. 

Bekijk hier het complete lookbook met alle Prepster polo’s van StanleyStella. Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe standaard op het gebied van polo’s zoals StanleyStella het zelf noemt? Plan een afspraak met een van onze adviseurs, of bestel hier eenvoudig een sample via de onze website.  

De Prepster is niet het enige nieuwe product wat toegevoegd is aan deze Prepster collectie. Wat denk je bijvoorbeeld van de Fletcher, Sloaner, Bounder, Triber en de Stella Kicker? Stuk voor stuk bijzondere kledingstukken met allemaal het StanleyStella DNA. Dus zonder twijfel goed voor mens en milieu. 

Als je verder door bladert in het lookbook van deze nieuwe collectie, kom je de  de super heavy collectie tegen. Een drietal nieuwe producten die allemaal gemaakt zijn in super, en dan bedoelen we ook echt super dikke kwaliteit. Een nieuw t-shirt van 240 g/m² en nieuwe sweaters van wel 500 g/m². Wij krijgen het al warm bij de gedachte alleen. Deze collectie bestaat uit de Freestyler, de Radder Heavy en de Slammer heavy. Als je denkt dat ze daar bij StanleyStella lekker buiten de lijntjes aan het kleuren zijn met deze nieuwe heavy producten zou je eigenlijk de Check Jojola artikelen eens moeten bekijken. We weten dat deze kleur niet voor iedereen is, maar als je wel het lef hebt om met deze collectie iets te doen, dan weten we zeker dat je opvallend voor de dag komt. De kleur Check Jojoba kan je in deze uitvoeringen vinden, Cruiser aop, Mover aop, Prepster aop en als Stella Piager aop.

Eigenlijk is het gewoon allemaal veel te veel waar ze daar bij StanleyStella mee komen, maar een paar echt mega vette dingen willen we jullie toch echt niet onthouden. Zo introduceren ze de recycled Collection. Een collectie die maar uit twee producten bestaat. Maar wat wij zo mega vet aan deze collectie vinden is dat de helft van de stof die ze gebruiken voor het maken van deze producten komt van restanten van het andere producten. Je kan je voorstellen dat je met het maken van een t-shirt restafval hebt bij het op maat knippen van de stof. Dit afval gooien ze niet weg, maar hebben ze jaren aan een stuk bewaard om nu met twee producten te komen die dus voor de helft uit dit rest materiaal bestaat. Weer een geweldige oplossing van StanleyStella om zo efficiënt mogelijk met de grondstoffen om te gaan. Nu denk je natuurlijk, leuk verhaal, goed bezig, maar welke producten heb je het over en waar kan ik ze vinden? Goede vraag. Het gaat om de re-creator en de re-blaster beide beschikbaar in drie unieke kleuren.

Het laatste wat we met jullie willen delen, zijn de accessoires. Om te beginnen met de mutsen / beanies. Vanaf nu leverbaar zijn twee unieke mutsen in de trendy StanleyStella kleuren. Wat denk je van deze Rib Beanie en van deze Fisherman Beanie? Geen nieuw product, maar wel in meer kleuren leverbaar is deze Light Tote Bag.


Ben je benieuwd naar alle ontwikkelingen van StanleyStella, bekijk dan hun volledige lookbook, of neem contact met ons op. We hopen dat jullie net ze enthousiast als ons zijn over deze nieuwe collectie en dat jullie snel de eerste samples gaan bestellen om jullie merk, bedrijf, sportclub enz enz een boost te geven.

P.s. we hebben deze week de nieuwe collectie voorjaar 2022 al mogen zien. Whaaaaa we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen!