• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Softshell jassen bedrukken

Sorteren op

Trendy, warm, stijlvol en casual: onze softshelljassen zijn enorm multifunctioneel en bij uitstek geschikt om er representatief uit te zien. Ze zijn bovendien waterdicht en winddicht. Wil je de jas van jouw keuze van een persoonlijke touch voorzien, dan kan dat door er bijvoorbeeld de naam van je bedrijf, sportclub of een andere vereniging op te laten bedrukken.


Softshell jassen in verschillende kleuren

De softshell jassen die je bij ons kunt laten bedrukken zijn beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren. Zo zijn onze softshell jassen verkrijgbaar in onder andere rood, zwart, geel, groen, bruin, wit en grijs. Ook de stof waarvan de jas gemaakt is bepaal je helemaal zelf. We hebben namelijk jassen van polyester of de stoffencombinaties Nylon / Elastaan en Polyester / elastaan. Heb je behoefte aan iets meer rek? Dan hebben we ook jassen waaraan elastaan aan de stof is toegevoegd. Onze softshell jassen zijn overigens geschikt voor mannen, vrouwen én kinderen.


Om ervoor te zorgen dat we voor ieder wat wils hebben, werken we samen met verschillende topmerken. Denk daarbij aan labels als B&C, Elevate, Finden+Hales, Stedman en Stormtech.


Jouw softshell jassen laten bedrukken: zo werkt dat

We hebben het personalisatieproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat betekent dat je al binnen 5 stappen je softshell jassen gepersonaliseerd en besteld hebt. Heb je al eens eerder bij ons iets laten bedrukken of borduren? Log dan eerst even in, zo vereenvoudig je het bestelproces nóg meer! Ben je nieuw bij ons? Maak dan eenvoudig een account aan, zodat je je volgende bestelling sneller kunt plaatsen. Loop je ergens tegenaan tijdens het personaliseren of afronden van je bestelling? Neem dan contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail je vraag naar info@weproduce.nl. We denken graag met je mee.


1: kies de gewenste hoeveelheid softshell jassen

Heb je de jas gevonden die je graag wilt laten personaliseren? Fijn! Selecteer dan nu hoeveel jassen je graag wilt hebben. Het is mogelijk meerdere maten te kiezen binnen 1 bestelling.


2: personaliseer de voorzijde van de jas

Nu je het aantal jassen hebt bepaald, begint het daadwerkelijk personaliseren. Bij stap 2, 3 en 4 vragen we je de plaats van de personalisatie aan te geven. Vertel ons waar je je ontwerp wil en in welk formaat.


3: softshell jassen bestellen

Als je klaar bent met het personaliseren van de jassen, vragen we je de bestelling nog een keer goed te controleren in het winkelmandje. Rond vervolgens je bestelling af door te betalen via een van onze betaalmethoden. Wanneer we je betaling goed hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsmail en gaan we aan de slag met het maken van je bestelling.


Softshell jassen borduren

Wil je jouw ontwerp liever laten borduren in plaats van laten bedrukken? Ook dat kan bij We Produce.


Neem contact op met We Produce

Wil je meer weten over het laten bedrukken van softshell jassen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl. We staan je graag te woord.