Wederverkoop kleding

Bij We Produce bieden we je de optie om kleding laten personaliseren voor wederverkoop. Lever de kledingstukken samen met je idee bij ons in. Vertel ons waar je de personalisatie wilt hebben en we gaan voor je aan de slag.


Kleding voor wederverkoop laten bedrukken

Bij We Produce is het mogelijk je kleding te laten bedrukken met jouw ontwerp. Het bedrukken van jouw item doen we, afhankelijk van het item, via transfers of folie druk Bij het laten bedrukken van kleding kun je bijna elk ontwerp laten bedrukken. In goed overleg kan je eventueel zelf de transfers aanleveren. Zowel complexe afbeeldingen met veel kleuren als eenvoudige ontwerpen drukken we zonder problemen op de kleding.


Kleding voor wederverkoop laten borduren

Liever je kleding laten borduren? Het ontwerp op je kleding laten borduren brengt jouw personalisatie naar een hoger niveau. Het grote voordeel van kleding laten borduren is dat het duurzamer is dan een geprint ontwerp. Het slijt namelijk minder snel en tijdens het wassen blijven de kleuren beter behouden. Kortom, met een geborduurd item haal je een professioneel en chique item in huis. Lees meer over kleding borduren.


Kleding en ontwerp opsturen naar We Produce

Het proces is heel eenvoudig. Neem contact met ons op, zodat we afspraken kunnen maken over de verwachte hoeveelheid, kwaliteit en levertijd. We stellen een account voor je in, en daarna kunnen we samen van start gaan. Let op, zelf textiel aanleveren doen we exclusief voor bedrijven die het weer doorverkopen.