• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Jas borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Bij We Produce borduren we kwalitatieve unisex jassen, veiligheidsjassen, bomberjacks, cardigans en nog veel meer. We verkopen ze in diverse materialen en kleuren en van verschillende merken. Welke jassen je ook in gedachten had, je vindt ze bij We Produce. En ze zijn allemaal van topkwaliteit. Bekijk ons veelzijdige aanbod kies de gewenste jassen om te borduren! 


Jas borduren met logo of bedrijfsnaam? Een slimme zet!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om jassen te laten borduren voor hun werknemers. Het is dan ook een slimme manier om goedkoop reclame te maken voor je bedrijf. Door jassen te laten borduren, leg je je werknemers bovendien in de watten. En blije werknemers zetten zich meer in. Voorzie je personeel van mooie geborduurde jassen als beloning voor hun harde werk.


Jassen laten borduren in enkele eenvoudige stappen

Een jas borduren bij We Produce is helemaal niet zo moeilijk, het is zelfs makkelijker dan je denkt. Je doorloopt simpelweg 5 eenvoudige stappen. We doorlopen ze hieronder.


Stap 1: bepaal het aantal jassen

Zodra je een jas gevonden hebt die je wilt laten borduren en de juiste kleur en maat hebt geselecteerd, dien je te kiezen hoeveel jassen je wilt laten borduren. Dit kun je eenvoudig aanduiden in ons programma.


Stap 2: voorkant personaliseren

Kies nu hoe groot het borduurwerk moet zijn en waar je het wilt laten plaatsen. Wil je het borduurwerk aan de voorkant, achterkant of op de mouw laten borduren. Als je niets op de voorkant wilt laten plaatsen, sla je deze stap over.


Stap 3: achterkant personaliseren

De jas borduren aan de achterkant is ook een mogelijkheid. Je kunt natuurlijk ook zowel de voor- als achterkant van de jas laten borduren. Aan jou de keuze! Duid aan op welke plaats op de achterkant je het borduurwerk wilt hebben en welke kleur je wenst.


Stap 4: mouwen personaliseren

Nadat je de voor- en achterkant onder handen hebt genomen, kun je ook de mouwen van de jas borduren. Het borduurwerk kan zowel op de linkermouw en rechtermouw als op beide mouwen geplaatst worden. Wil je niets op de mouwen van de jassen laten borduren? Sla deze stap dan over.


Stap 5: geborduurde jassen bestellen

Nu je klaar bent met het toevoegen van de borduursels, is het tijd om verder te gaan met het bestelproces. Kies de betaalmethode die voor jou het makkelijkst is en voltooi de betaling. Op het moment dat we de bestelling hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail en gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Heb je je bestelling snel nodig? Overleg dan met ons over de snelste optie.


Jassen laten bedrukken met bedrijfsnaam of logo

Jassen laten borduren is niet de enige mogelijkheid bij We Produce. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om de jassen te laten bedrukken met je bedrijfslogo of -naam. Tijdens het bestelproces kun je aanduiden wat je verkiest. Als je nog twijfelt, mag je altijd contact met ons opnemen via 040 – 30 400 47 of info@weproduce.nl. Wij helpen je graag!


Andere werkkleding laten borduren

Wil je een jas laten borduren of bedrukken? Dan zit je goed bij We Produce. Je geniet bij ons van uitstekende kwaliteit voor lage prijzen. Bij We Produce kun je bovendien niet alleen een jas laten borduren, maar ook T-shirts laten borduren en meer. Dit zijn enkele van de mogelijkheden:


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op

 Als je graag meer wilt weten over jassen borduren, mag je altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op het nummer 040 – 30 400 47 of via info@weproduce.nl. Als je keuzehulp gebruikt, kun je ook zien wat de kosten van jassen borduren zijn.