Kleding bedrukken

Bij We Produce bedrukken we kleding voor zowel grote als kleine bestellingen. Wil je je personeel voorzien van nieuwe bedrijfskleding en zo je naamsbekendheid verhogen? Of wil je juist je muziekband in het zonnetje zetten met een gepersonaliseerd T-shirt? Bij We Produce bedrukken we T-shirts, polo’s en bodywarmers, maar ook broeken, petten, hoodies en jumpsuits. Onze items zijn in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen 


Onze te bedrukken kledingstukken

Bedrijfskleding laten bedrukken

Door je personeel te voorzien van kwalitatief goede bedrijfskleding geef je een professionele indruk. We voorzien de kledingitems van jouw bedrijfslogo of -slogan. Het plaatsen van een bestelling is bij We Produce heel eenvoudig:


1. Selecteer het gewenste items.

2. Voer het aantal items in.

3. Personaliseer indien gewenst de voorkant.

4. Personaliseer indien gewenst de achterkant.

5. Personaliseer indien gewenst de zijkant.

6. Rond je bestelling af.


Natuurlijk is het niet verplicht om zowel de voor- als achterkant én zijkanten te personaliseren, je kunt er ook voor kiezen slechts één kant van het kledingstuk te personaliseren.


Soorten druktechnieken

Bij We Produce maken we gebruik van drie verschillende soorten druktechnieken, namelijk transferdruk, folie druk en zeefdruk. We lichten de verschillende opties hieronder graag aan je toe.


Transferdruk

Wanneer we gebruik maken van de transferdruk methode, drukken we het ontwerp eerst op een drukker. Vervolgens brengen we het ontwerp aan op het kledingitem.


Folie druk

Bij de folie druk methode maken we gebruik van een speciaal soort drukprocedé, waarbij we warmte, druk en een folie gebruiken om verschillende glanzende ontwerpen en afbeeldingen op de kleding aan te brengen. 


Zeefdruk

Bij de zeefdruk methode drukken we de inkt door middel van zogeheten zeeframen op de kleding.


Kosten kleding laten bedrukken

De kosten voor het laten bedrukken van kleding is geheel afhankelijk van het type product, het aantal producten en de hoeveelheid personalisaties. Op al onze productpagina’s vind je de kosten van de items zonder bedrukking. Aan het einde van het personalisatieproces zie je de uiteindelijke prijs. Gebruik onze keuzehulp om de prijs te bepalen.


Kleding borduren

Naast het bedrukken van kleding, kunnen we bij We Produce ook kleding borduren.