• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Tanktop borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Simpel, basic en comfortabel: een tanktop past overal bij en zit altijd lekker. In de lente en zomer zorgt hij voor genoeg lichaamsbedekking op warme dagen, maar hij is ook een fijne basis voor onder een overhemd of trui in de winter. Bij We Produce hebben we een breed aanbod aan tanktops, zodat er altijd een bij zit die aan jouw eisen voldoet. We verkopen de tops in het wit, maar ook in vele andere kleuren. Bekijk ons aanbod tanktops online en personaliseer de gewenste soort online. 


Gepersonaliseerde tanktop

Bij We Produce laat je de tanktops bedrukken met elke tekst en afbeelding die je maar wenst. Kies bijvoorbeeld voor het logo van je bedrijf of vereniging of juist voor jullie pakkende slogan. Met een gepersonaliseerde tanktop zorg je ervoor dat jouw bedrijf of (sport)vereniging nog beter opvalt.


Soorten tanktops

In ons assortiment hebben we tanktops van verschillende materialen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit 100% katoen, maar ook uit een combinatie van katoen en elastaan of katoen, polyester en viscose. Met ons handige filter selecteer je eenvoudig de materialen die je prettig vindt. Ook filter je gemakkelijk op kleur en merk.


Tanktop borduren: zo doen we dat

Bij We Produce hebben we het personalisatieproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Al binnen 4 simpele stappen personaliseer je de tanktops helemaal naar eigen smaak. Als je al eens eerder bij ons besteld hebt, vragen we je om in te loggen. Zo verkort je het bestelproces, omdat we al wat gegevens van je hebben. Ben je nieuw? Maak dan een account aan, zodat je de volgende keer sneller bestelt. Heb je vragen tijdens het personaliseren? Neem dan contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail ons je vraag naar info@weproduce.nl.


Stap 1: kies de gewenste hoeveelheid tanktops

Als je jouw gewenste tanktops gevonden hebt, kies je vervolgens hoeveel je ervan wilt hebben. Het is mogelijk om hierbij verschillende maten te bestellen.


Stap 2: voorkant personaliseren

Nu je weet hoeveel tanktops je wilt hebben, ga je aan de slag met de voorkant personaliseren. Selecteer de gewenste plek en grootte van het ontwerp. Kies de borduurtechniek en beslis of je één of twee kleuren wilt hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om de voorkant van de tanktop leeg te laten.


Stap 3: achterkant personaliseren

Bij stap 3 doe je hetzelfde als bij stap 2, maar dan op de achterkant van de tanktop. Heb je liever geen personalisatie aan de achterkant? Sla deze stap dan over.


Stap 4: bestellen

Heb je alle personalisaties die je wilt ingevoerd? Rond dan de bestelling af. Controleer nog een keer of je bestelling goed in het winkelmandje staat. Zo ja, doorloop dan je het verdere bestelproces. Zodra je bestelling binnen is, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het borduren van je tanktops.


Tanktop bedrukken in plaats van borduren

Wist je dat we bij We Produce ook tanktops bedrukken? Hiermee geef je een hele andere uitstraling aan de tanktop dan bij borduren.


Andere items laten borduren

Naast tanktops borduren we bij We Produce truien, petten, handdoeken, hoodies, polo’s en blazers.


Neem contact met ons op

Heb je een vraag over het borduren van tanktops of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op via 040 – 30 400 47 of mail je vraag naar info@weproduce.nl. Bekijk ook eens onze keuzehulp als je nog niet precies weet in welke kleur je de tanktops graag wilt.