Techniek: borduren

Een borduursel is iets speciaals. Het is een decoratie met een statement. Een creatie gemaakt van naald en garen. Strak gesponnen draden die zij-aan-zij jouw ontwerp vormen en jouw boodschap duidelijk herkenbaar en met kracht uitstraalt.

Onomstotelijk staat vast dat een geborduurd ontwerp langer meegaat dan een geprint ontwerp. Het is duurzamer, slijt minder snel in de was en kleuren blijven beter behouden. Een geborduurd ontwerp is professioneel en chique.

Wat wij doen ?

WeProcuce brengt jouw ontwerp naar een hoger niveau door het op textiel te borduren. We gebruiken garen van 100% polyester dat bekendstaat als Italy’s finest. Om het borduursel zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen op het door jou gewenste kledingstuk werken we met een professionele, splinternieuwe Barudan eenkops-machine, een Barudan vierkops-machine, en een SWF zeskops-borduurmachine.

 

Als eerste maken we aan de hand van jouw logo of afbeelding een digitaal bestand met jouw ontwerp dat de borduurmachine kan uitlezen: de borduurkaart. Onze borduurder levert graag goed werk af. Daarom let hij er goed op dat jouw ontwerp de juiste afmetingen en kleuren krijgt.

 

Uit ervaring weten we wat goed werkt en wat geschikte posities zijn voor borduursels op kledingstukken. Daarover adviseren we je dan ook, wanneer we de borduurkaart met jouw ontwerp ter goedkeuring voorleggen. Is het nodig iets aan te passen, dan doen we dat net zolang totdat het naar wens is. Kwaliteit leveren en tevreden klanten, dat vinden we belangrijk.

Praktisch

Aanleveren

Een tekening of een foto van wat je wil laten borduren is voldoende. Onze borduurder trekt dit over en maakt er een geschikt ontwerp van voor de borduurkaart.


Tarieven

Voor het maken van een borduurkaart rekenen we eenmalig € 45,- waarbij we het ontwerp exact naar jouw wensen maken. Dat garanderen we. Bij volgende bestellingen kan dezelfde borduurkaart gebruikt worden, daardoor heb je dan alleen nog de stuksprijs.


Levertijd

WeProduce streeft er naar uw bestelling binnen vijf werkdagen te leveren.


Mogelijkheden

WeProduce borduurt op elk stuk stof. Van T-shirt tot dekbed, van tafelkleed tot zakdoek. Wat we nog niet gedaan hebben, dat maken we mogelijk. Heb je een leuk idee? Daag ons uit.