• Gratis levering in NL vanaf € 250,00
  • Eigen productie en experts
  • Gratis persoonlijk advies
  • 7500+ unieke producten

Bodywarmers borduren

Sorteren op

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je persoonlijk advies.
Chat nu!

Bij We Produce laat je heerlijk warme bodywarmers borduren voor je werknemers. Bij ons heb je de keuze uit diverse stoffen, waaronder polyester, katoen, polyamide, nylon, wol en elastaan. Laat de bodywarmers borduren met het logo of de slogan van je bedrijf, zodat je werknemers voor iedereen duidelijk herkenbaar zijn. Al onze bodywarmers zijn unisex en verkrijgbaar in diverse maten. Bovendien zijn ze stuk voor stuk van topkwaliteit. Ontdek de mogelijkheden, laat de bodywarmers borduren en verwen je personeel met iets bijzonders!


Meer comfort met een geborduurde bodywarmer

Een bodywarmer laten borduren biedt heel wat voordelen. Zo maak je heel eenvoudig reclame voor je bedrijf, evenement of organisatie. Een heerlijke warme bodywarmer is ook geen overbodige luxe als het buiten kouder is. Zo hebben je werknemers het nooit meer koud en genieten ze van meer comfort tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Voor zowel dames als heren hebben we heerlijke bodywarmers in ons assortiment, de verschillende modellen zijn namelijk unisex.

Wil je een bodywarmer laten borduren, maar kun je niet kiezen? Stuur dan een mail naar info@weproduce.nl of bellen naar 040 – 30 400 47. We denken graag met je mee!


Bodywarmer laten borduren in 4 eenvoudige stappen

Bodywarmers laten borduren met logo, slogan of bedrijfsnaam is makkelijker dan je denkt. Bij We Produce hoef je daarvoor namelijk alleen maar enkele stappen op te volgen. We doorlopen ze hieronder:


Stap 1: bepaal hoeveel bodywarmers je wenst

Wil je een bodywarmer borduren? Dan is de eerste stap bepalen hoeveel je er nodig hebt. Je kunt op de pagina eenvoudig per maat aanduiden hoeveel je er wenst.


Stap 2: voorkant personaliseren

Nu is het tijd om de voorkant te personaliseren. Wil je de bodywarmer borduren met logo of kies je toch liever voor de slogan van je bedrijf of iets anders? Je kunt nu ook de exacte plaats, de kleur en de grootte van het borduurwerk bepalen. Wil je liever bodywarmers laten borduren aan de achterkant? Ga dan meteen door naar de volgende stap.


Stap 3: achterkant personaliseren

Zodra je de voorkant onder handen hebt genomen, kun je tevens de achterkant van de bodywarmers borduren. Dat hoeft uiteraard niet, maar de mogelijkheid is er uiteraard wel. Wil je de achterkant liever vrij laten? Dan kun je deze stap overslaan.


Stap 4: bodywarmers bestellen

De volgende stap is het afronden van je bestelling door te betalen. Je hebt de keuze uit tal van betrouwbare betalingsmethodes. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail en leveren we je bodywarmers zo snel mogelijk.


Bodywarmer laten bedrukken

Wist je dat je bij We Produce ook bodywarmers kunt laten bedrukken. De prijs, leveringstijd en het resultaat zijn dan verschillend. Weet je niet wat voor jou de beste optie is? Gebruik dan onze keuzehulp. Hiermee kom je onder andere te weten wat de kosten van een bodywarmer borduren of bedrukken zijn, waardoor je makkelijk de juiste keuze maakt.


Andere items laten borduren

Naast een bodywarmer laten borduren, kun je bij We Produce ook tal van andere werkkleding laten borduren. Het is dus mogelijk om een volledig gepersonaliseerde werkoutfit te kopen voor je werknemers. Daarnaast zijn er nog enkele andere items die wij kunnen personaliseren. Enkele voorbeelden:


We Produce helpt je graag

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je geborduurde bodywarmers. Stel ons dus gerust al je vragen over bodywarmers laten borduren via info@weproduce.nl of bel naar 040 – 30 400 47.